Fleksibel og professionel bus- og turistkørsel​

Amager Bustransport er et mindre busselskab, der altid vil gøre vores ypperste for at levere den bedste turistkørsel for vores kunder. Mange af vores faste kunder benytter vores service, da transport handler om tryghed – og de ved, at vi udelukkende anvender erfarne og professionelle chauffører til buskørsel. Vi tilbyder professionel kørsel for både privat og erhverv.​

Vi holder til på Amager i København, men tilbyder turistkørsel i hele Danmark og Europa. Så uanset om du bor på Sjælland, i Jylland eller i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os.

Vores turistbusser kan rumme op til 57 passagerer ad gangen, og kan derfor føre store grupper fra A til B.

Hjælp til planlægning af turistkørsel og transport

Af erfaring ved vi, at det kan være vanskeligt at planlægge et arrangement med transport i detaljer, hvis man ikke gør det så ofte. Vi hjælper jer gerne med planlægning og tilrettelæggelse af turen, så jeres gæster vil opleve jer som professionelle arrangører. Er der behov for en guide til turistkørsel, hjælper vi naturligvis også med at finde en lokalkendt guide. Du er altid velkommen til at trække på vores erfaring, hvis du er i tvivl om noget.

Turistkørsel eller leje af bus med chauffør kan bruges af alle – lige meget hvad formålet med turen er. Fos os er det ikke vigtigt hvad turen kaldes – men at kunden oplever god service og professionel planlægning, både på små og store arrangementer. Vi har dog ingen faste priser. Vi skræddersyer løsninger, der passer til turen, så prisen vil også variere herefter. Andre faktorer kan også have en effekt på prisen, bl.a. antallet af passagerer, antal timer, destinationer osv.

Turistbus med masser af ekstraudstyr

Vores busser har både aircondition og oliefyr. Derudover har vi naturligvis også toilet​ og køleskabe installeret i bussen. For at give dig den mest komfortable rejse, har vi også kaffemaskiner, DVD-afspiller og mulighed for tilslutning af PC til skærmene. Der er også USB-porte og 220-volt stik til hvert sæde i vores turistbusser.

Er du i tvivl om noget? Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til busserne og dine muligheder.

Kontakt os for et tilbud på bustransport og professionel turistkørsel

Vil du gerne høre mere om destinationer, priser eller muligheder for kørsel med turistbus, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at dele ud af vores erfaring og kompetencer, og sammensætte et godt tilbud til en billig pris.

Ring til os og hør mere om turistkørsel på telefon 31 54 29 72 eller send en mail til info@a-b-t.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​ Tøv ikke med at få en god pris på din turistkørsel i dag!

Turistkørsel med utallige muligheder

Turistkørsel hos os kan f.eks. være:

 • Busudflugt i København, Danmark og Europa
 • Bytur/sightseeing (vi finder gerne en guide)
 • Transfers-, halv-, hel- og flerdagsture
 • Julefrokostkørsel – lad os køre jer sikkert ud og hjem
 • Skovture og rundture
 • Bryllupskørsel og festkørsel
 • Kongreskørsel og firmakørsel
 • Pensionistture
 • Skole-, vuggestue- og børnehavekørsel (f.eks. til skolesvømning eller på koloni)
 • Endags-skiture til Sverige (kun grupper)
 • Bare en tur fra A-B
 • Mange andre former for turistkørsel​

​Alle vores chauffører har naturligvis en gældende køretilladelse og stor erfaring på området, så du kan trygt køre med os. Vi er derudover medlem af foreningen Danske Busvognmænd, hvilket er din garanti for, at du altid vil få en god oplevelse med service i topklasse, når du kører med os.​